При выборе стола-подъемника следует учитывать несколько особенностей:
Грузоподъемность: 500 кг.
Подъемный стол гидравлический многоножничный.
Осуществляем поставку и монтаж в регионах РФ. Реализуем запасные части подъемных столов.
Высота ручки, мм 935.
Грузоподъемность от 2000 до 4000 кг Высота подъема от 1600 до 1700 мм.
Vítejte na stránce podomácku vyrobené filtrace
Vzhledem k tomu, že sám jsem vlastníkem bazénu, který měl kartušovou filtraci, po nějaké době a provozu jsem se začal zajímat o filtraci pískovu. Jako hlavní důvod byl:
-malá účinnost papírového filtru
-častá údržba a nutnost zakoupení nové kartuše za cca. 350,-Kč.
Rozhodl jsem se proto pro stavbu vlastní filtrace, kdy základy jsem čerpal na webových stránkách a zbytek jsem doladil při své stavbě. Po zkušenostech tedy nabízím vlastní vyrobenou filtraci, která je cenově výhodnější než prodávané a se srovnavatelnými parametry.
-Mohu konstatovat, že rozdíl je jak mezi Trabantem a Mercedesem :-)
Dodatek dne 7.12.2012
Pískovou filtraci již nenabízím vzhedem k časové náročnosti k prodeji a proto tento článek slouží jen jako návod na její výrobu. Obsah webu zůstal zachován v původní verzi.
Co potřebuji zakoupit při výměně:
- zakoupení mé filtrace 1099,-Kč + 100,-Kč poštovné
- zakoupení 1 ks. hadice cca. 120,-Kč Baumax
- zakoupení filtračního písku cca. 175-220,-Kč ( písem jsem zakoupil v Baumaxu 27072010505.jpg )
- štěrk 27072010502.jpg zrnitost 1-1,5 cm, možno zakoupit v Buamaxu a nebo dodám ( buhuže za příplatek, zvětší se hmotnost balíku a navýší se tak poštovné )
Jak filtrace funguje ??
-přesně tak jak profi filtrace
-vrchní hadicí ja nasávana přes čerpadlo voda do fitrace, zde se přes písek vyfiltruje, prochází přes filtrační tkaninu, hrubý štěrk a přes jemný písek zpět do bazénu.
-žádná věda, přesně na tomhle principu fungují i prodávané filtrace, kde jediný rozdíl je cena a vícecestný ventil, který v konečné fázi nepotřebujete.
Chcete se na něco zeptat ??
- Hledejte v otázkách a odpovědích
Diskusní téma: Úvodní stránka
Т¤Гачом
Thomaswhalf | 09.07.2025
Косметика Мужчин
DuaneeNfof | 03.07.2025
Интернет-магазин «Профессиональная косметика» в Москве рад приветствовать всех тех, кто бережно и ответственно подходит к уходу за своей внешностью!
Подборщики Заказов
Thomaswhalf | 03.07.2025
Грузоподъёмность: 100 кг. Высота подъёма: 1220 мм. Размер стола: 700х445 мм. Колеса: 125х40 мм. Гарантия: 15 месяцев.
Грузоподъемность, кг 150 Высота в сложенном виде, мм 210 Высота подъема, мм 740 Размер стола, мм 450x740 Высота ручки, мм 935 Вес, кг 42.
Арт. 700194.
Арт. 700195.
Высота подъёма: 280-900 мм.
Характеристики.
Рекомендация доставки цветов
FarukSyday | 27.05.2025
Кстати, для особых случаев мой муж всегда заказывает цветы в <a href="Rezoneflowers.ru">Rezoneflowers.ru</a>. У них какие-то удивительные композиции, а недавно я видела у коллеги букет в корзине – оказалось, тоже оттуда! Здорово, что при заказе от 3500 рублей доставка без оплаты, и даже пару раз курьер доставлял быстрее, чем обещали.
, however, the results of graphological
Nespressovjq | 13.05.2025
among them acquired "Moral
Магазин Косметика Для Волос
DuaneeNfof | 12.04.2025
Вас ожидает более 12 000 косметических товаров таких брендов, как: